Bokning och ordningsregler

Telefontid

Ni når oss troligtvis enklast på telefonnummer 07614 666 00 helgfri måndag till fredag mellan 13.00 och 17.00. Under vår högsäsong går vi vår historiska spökvandring både på dagtid och kvällstid vilket gör att telefonen blir lidande.
Säkrast är att sända oss ett mail på info @ stockholmghostwalk.com (spöken jobbar ju bäst nattetid så vi kollar mailen även under dom läskiga timmarna på natten) eller fyll i vårt bokningsformulär här.

OBS!!!!! Skickar du från en yahoo-adress, kolla skräpposten om du inte fått någon bekräftelse!!!!!! För säkerhetsskull lägg in bokning@stockholmghostwalk.com i din adressbok så du är säker på att mottaga en bekräftelse.

Ni kan även nå oss strax innan våra historiska spökvandringar men då kan vi tyvärr inte ta emot bokningar per telefon eftersom vi då är på plats för att ta emot en grupp.

Vid bokningstillfället

Information vi behöver för att göra din bokning

Vi behöver ditt namn och ett mobil nr som kommer att gälla den aktuella kvällen. Meddela om det gäller historisk spökvandring eller historisk spökvandring med middag samt vilken dag och tid ni vill gå. Vår historiska spökvandring och middagspaketen betalas i förväg med Swish, PayPal eller med kort via en betalningslänk som vi sänder till er. Vi tar EJ Swish/kort vid start på torget.
Om du har ett presentkort så behöver vi numret på detta samt eventuell säkerhetskod.
Presentkortet är en värdehandling vilket innebär att det måste medtagas som betalningsmedel. Inget presentkort, ingen vandring.

Boka vandring

Grupper

När ni är 10 personer eller fler

Vi har inga speciella grupprabatter eller reducerade priser när ni är fler. Men är ni en större grupp och vill specialbeställa en meny som inte finns med i våra middagspaket så kan vi ordna detta. Ni kanske vill ha ett badkar fullt med åsnemjölk bredvid bordet eller vill att det ska regna champinjoner i entrén när ni kommer till restaurangen. Säg till så ska vi se vad vi kan ordna åt er, mot en sju jäkla högre avgift förstås. Ni kan även hyra in en privat guide (kostar lite mer spökpengar då).

När det gäller gruppbokning så får ni en bekräftelse sänt till er med avbokningsregler med mera. Om ni är ett företag så kan vi fakturera med 10 dagars betalning (ej dryck utöver förbeställt vinpaket), vi behöver då en fullständig faktureringsadress (endast svensk adress)  samt organisationsnummer. Om ert företag inte klarar av att betala fakturor på 10 dagar så kan vi sända er en betalningslänk där ni enkelt kan förbetala med ert företagskort.

Boka vandring

Varukorg