Våra event

Psychic – en underhållande show på engelska med tankeläsning och mentalism

Detta är en 50 minuters interaktiv show på engelska där publiken, tillsammans med kvällens värd, får utforska den mänskliga hjärnans extraordinära möjligheter på ett underhållande och oförglömligt sätt.
En unik blandning av forntida hemligheter och modern psykologi växer till liv med hjälp av kvällens värd som är en av Europas ledande illusionist och mentalist.
Showen äger rum i Tyska kyrkans gamla gravkammare i Gamla Stan. Min antal gäster är 10 personer och max antal är 20 personer. Vill ni att showen ska ske i era egna lokaler så ordnar vi självklart det.
Denna show är endast på engelska.

Privat guide

Ni kan hyra in en (eller fler) guide (er) på en privat vandring i Gamla Stan, Södermalm eller Riddarholmen. Vi kan även komma till er på någon invigning, födelsedag eller mingel och berätta om vår fantastiskt hemska historia.

Vi har varit på Högsta Domstolens julfest, invigning av Spa i Gamla Stan, 70-års fest i lokal, Antikrundans årsfest, bröllopsfest på spårvagnar i Stockholm city, årsfest på en bostadsförening på Södermalm, utomhusinspelning TV4 barnprogram, Packat och klart TV program, musikvideo med Alex – En Dröm, TV4 nyhetsmorgon (inspelning i Gamla Stan), överraskningsbröllop med präst i vår gravkammare efter en privat vandring, Morgonpasset i P3, Förmiddag i P4, barnkalasvandringar, flertal företag som hyrt in oss till restaurang i Gamla Stan för att få lite korta berättelser, konferensgäster som önskar en bensträckare, personalfest på ett hemsökt hotell i Gamla Stan mm mm mm

Mord på Menyn
(Kommer återupptas under 2019)

Var med och lös en mordgåta under en 3-rätters middag på en restaurang i Gamla Stan (eller annat önskemål). Minsta antal är 20 personer.

Ni kommer jobba i team för att lösa detta mysterium och de som löser gåtan först vinner ett pris.

Mord Ombord
(Kommer återupptas under 2019)

Samma som Mord På Menyn fast denna gång är vi ute till sjöss.

Spökvandring med vinprovning

Vinprovning i en gravkammare? Varför inte kombinera er spökvandring med en vinprovning.
Gäller endast grupper på min 8 personer.

Barnkalas

Varför inte skrämma upp era barn när dom fyller år? Följ med på en ca 60 minuters historisk spökvandring. Hör om läskiga mord och sjukdomar. Smaka, lukta och känn på historien.
Besök vår forntida gravkammare under Tyska kyrkan.

Varukorg