Allmänna villkor

För vår vandring

Spökvandring Gamla StanNär du följer med på vår spökvandring godkänner du följande: Om Du skulle dö, bli skadad, svimma eller få en black-out, förlora dina löständer, kissa på dig eller om det skulle hända något annat som skulle skada din hälsa – så är det Ditt fel. Du följer med på denna spökvandring på egen risk.
Om Du ramlar ner i en gammal trappa, halkar på en gatsten, börjar brinna, blir krossad av en fallande död kropp, smittad av pesten eller om ditt hår plötsligt blir kritvitt av rädsla så kan Stockholm Ghost Walk inte hållas ansvarig. Du har nu blivit varnad!

För vår e-shop

Priser
Samtliga priser är i svenska kronor inklusive moms. Stockholm Ghost Walk reserverar sig för eventuella prisändringar.

Frakt
Vid köp av andra varor än presentkort kan fraktkostnad tillkomma.

Betalning
Betalning sker med kontokort direkt från vår hemsida. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB och är auktoriserade med 3D-Secure. DIBS Payment Services AB är PCI-DSS certifierade.

Personuppgifter
Stockholm Ghost Walk är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som Du som Kund lämnar till oss. Genom beställningen samtycker Du till att registreras i vårt kundregister. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Presentkortets giltighetstid
Våra presentkort gäller under 12 månader räknat från det datum som det utfärdats. Om ett presentkort har utgått går det att förlänga mot en avgift. Presentkortet kan ej lösas in mot kontanter.

Middagspaket
Presentkort som är inköpt med middagspaket förbehåller sig Stockholm Ghost Walk rätten att kunna ändra/byta restaurang efter presentkortets inköp. Stockholm Ghost Walk är ej ansvarig för restaurangernas menyer, dessa kan ändras enligt restaurangens önskemål. Stockholm Ghost Walk har inga fasta platser på restaurangerna, bokningar sker i mån av plats.

Varukorg