Allmänna villkor

För vår vandring

Spökvandring Gamla StanNär du följer med på vår spökvandring godkänner du följande: Om Du skulle dö, bli skadad, svimma eller få en black-out, förlora dina löständer, dina ögon poppar ur skallen, dina trumhinnor spricker, kissa på dig eller om det skulle hända något annat som skulle skada din hälsa – så är det Ditt fel. Du följer med på denna spökvandring på egen risk.
Om Du ramlar ner i en gammal trappa, halkar på en gatsten, börjar brinna, blir krossad av en fallande död kropp, smittad av pesten eller om ditt hår plötsligt blir kritvitt av rädsla så kan Stockholm Ghost Walk inte hållas ansvarig. Du har nu blivit varnad!

Vad händer om vandringen blir inställd?
Om vandringen av någon olycklig anledning skulle ställas in så får ni självklart pengarna tillbaka eller rätt att byta till nästa vandring där det finns plats.
Vandringen kan ställas in om det är färre än 10 själar bokade (händer sällan) på det bokade datumet.

 

Betalning av vandring

I förskott med kort antingen direkt i vårt bokninssystem eller med Swish alternativt PayPal via länk vi sänder dig. I vårt bokningsystem kan du köpa en ombokningsgaranti som, vid ändrade planer eller sjukdom, gör att du kan ändra din bokning själv till nytt datum när du vill, dock senast 6 timmar innan bokad vandring. Om ni behöver ändra/flytta en bokning utan att tagit vår ombokningsgaranti så är avgiften 50 kronor per person och ändring. Ändringen behöver göras via oss.
Din plats på vandringen är inte garanterad för än vi mottagit betalningen.
Vid eventuell avbokning, senast dagen innan eventet, så återbetalas det förbetalda beloppet minus en administrationsavgift på 50 kronor per person. Om avbokning sker samma dag som eventet så sker ingen återbetalning.
Vid gruppbokning, om 6 personer eller fler, gäller följande vid eventuell avbokning;
Om avbokning eller reducering sker senare än 1 vecka innan vandring debiteras 75% per person. Sker avbokning efter klockan 12.00 dagen före vandringen debiteras 100% per person.

För Anden i glaset

För att föreställningen ska bli av så måste det minst vara 10 personer inbokade totalt. Bokning måste göras och betalning i förskott krävs. Betalning oss tillhanda senast 14 dagar innan föreställningen. Om föreställningen av någon anledning ställs inså kan ni byta till nytt datum eller få återbetalning av beloppet minus en administrationsavgift på 50 kronor. Om ni avbokar era platser senare än 1 vecka innan så sker ingen återbetalning.

För vår e-shop

Priser
Samtliga priser är i svenska kronor inklusive moms. Stockholm Ghost Walk reserverar sig för eventuella prisändringar.

Frakt
Vid köp av andra varor än presentkort kan fraktkostnad tillkomma.

Betalning
Betalning sker med kontokort direkt från vår hemsida. Kortbetalningar hanteras av Wordline Sverige (Bambora AB).

Personuppgifter
Stockholm Ghost Walk är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som Du som Kund lämnar till oss. Genom beställningen samtycker Du till att registreras i vårt kundregister. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Presentkortets giltighetstid
Våra presentkort gäller under 12 månader räknat från det datum som det utfärdats. Vandringen måste ske inom presentkortets giltighetstid. Om ett presentkort har utgått går det att förlänga mot en avgift. Presentkortet kan ej återbetalas eller lösas in mot kontanter.

Middagspaket
Presentkort som är inköpt med middagspaket förbehåller sig Stockholm Ghost Walk rätten att kunna ändra/byta restaurang efter presentkortets inköp. Stockholm Ghost Walk är ej ansvarig för restaurangernas menyer, dessa kan ändras enligt restaurangens önskemål. Stockholm Ghost Walk har inga fasta platser på restaurangerna, bokningar sker i mån av plats.
_

Stockholm Ghost Walk AB värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Nedan information gäller dig som beställer något från vår webbutik eller gör en bokning i vårt bokningsformulär.

Vi samlar in och behandlar följande uppgifter om dig; namn, telefonnummer, adress, mejladress.
Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera bokning av vandring eller vandring med middag samt inköp på vår webbutik. För att administrera bokningar till dig behöver vi kontaktuppgifter om dig såsom namn, mejl och telefonnummer. För att administrera köp i webbutiken behöver vi kontaktuppgifter om dig såsom namn, adress, mejl och telefonnummer.

Vi delar dina personuppgifter med de leverantörer och samarbetspartners som vi samarbetar med som utför tjänster för vår räkning.
1. Företag som hjälper oss med vår betalningshantering, i detta fall Bambora som sköter våra kortbetalningar samt Handelsbanken som sköter våra Swishbetalningar.
2. IT-tjänster (teknisk support och underhåll av våra IT-lösningar), i detta fall Perrong AB och nödvändig drift, i detta fall BeeByte.

När dina personuppgifter delas med ovan leverantörer och samarbetspartners sker det endast för ändamål som är förenliga med de ändamål för vilka vi har samlat in informationen.

Dina uppgifter sparas i vårt aktiva register så länge du kvarstår som kund till oss.

Hur skyddas dina personuppgifter?
Vi behandlar enbart sådana personuppgifter som vi bedömer är nödvändiga för att bedriva vår verksamhet och enbart så länge det behövs för syftet. Endast personer inom organisationen som verkligen behöver tillgång till uppgifterna får det.

Vad har du för rättigheter som registrerad?
Rätt till tillgång (s.k. registerutdrag). Vi är alltid öppna och transparenta med hur vi behandlar dina personuppgifter och om du vill veta vilka uppgifter vi behandlar om just dig kan du begära att få tillgång till dem.

Rätt till rättelse
Du kan begära att dina personuppgifter rättas ifall uppgifterna är felaktiga. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter.

Rätt till radering
Du kan begära radering av de personuppgifter vi behandlar om dig ifall uppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål för vilka de har samlats in eller behandlats.

Varukorg